Mobiliteitsoplossingen

Bij ikwilmobiliteit.nl zorgen wij voor een éénduidig en transparant overzicht van alle alternatieve vormen van vervoer. Elke organisatie kiest zelf de mobiliteitsoplossing die het beste bij hen past, bijvoorbeeld een fiets van de zaak, reizen met het openbaar vervoer, de OV-fiets of een elektrische auto incl. laadpaal. Alle vormen en combinaties zijn mogelijk. Het voordeel is dat alle mobiliteitsoplossingen binnen één platform aangeboden worden en er een éénduidig proces gecreëerd wordt.

In samenwerking met Mobilitics hebben wij een Mobiliteitspas ontwikkeld. Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van deze Mobiliteitspas kunt u éénvoudig gebruik maken van alle vormen van vervoer, van openbaar vervoer tot een elektrische fiets. Ook kunnen de kosten die bij het vervoer komen kijken, zoals bijvoorbeeld tanken, laden of parkeren, eenvoudig betaald worden met de Mobiliteitspas. Met de Mobiliteitspas heeft u dus altijd en overal inzicht, alle reiskosten worden overzichtelijk weergegeven in één overzicht. Daarnaast kunt u ook alle details van de verschillen mobiliteitsoplossingen inzien.

Meer weten over Mobilitics

 

Mobiliteit van de toekomst

Onze vormen van mobiliteit zijn aan het veranderen. Dit wordt onder andere veroorzaakt door een CO quotum op mobiliteit die vanaf 2022 wordt ingevoerd voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Hierbij mogen bedrijven niet meer dan een bepaalde hoeveelheid CO per werknemer uitstoten. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren een hoop technische innovaties op het gebied van mobiliteit bijgekomen, zoals elektrisch rijden, zelfrijdend vervoer en MAAS (Mobility as a Service). MAAS is een concept waarbij iemand geen voertuig bezit, maar er wel gebruik van kan maken. Al deze ontwikkelingen vragen om een flexibel en modern mobiliteitsbeleid. Dit kunnen wij bieden met ikwilmobilieit.nl

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Ikwilmobiliteit of de mogelijkheden van ons concept? Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact met ons op